Cartoon Network

Cartoon Network Hakkındaki Herşey!

Omnitrix uzaylıları (resimsiz)

Paylaş

AladaR

Omnitrix uzaylıları (resimsiz)

Mesaj  AladaR Bir C.tesi Mart 21, 2009 8:22 am

Dört Kol(Four Arms):Bu uzaylı çok ama çok güçlüdür.4 tane kolu vardır ve hepsi de büyük kaslarla çevrilidir.Deprem yaratma,taş fırlatma,hava gücüyle saldırma gibi güçlü atakları vardır.
    Yaban Köpeği(Wild Mutt):Tehlikenin kokusunu alabilir.Hisleri çok kuvvetlidir.Çenesi de çok güçlüdür.güçlü uzaylılardan biridir.
    Gri Madde(Grey Matter):Çok küçük ve zekidir.Robotların içine girerek bozabilir.Her türlü borudan geçebilir.
    Güncelleme(Upgrade):Güncelleme mekanik aletlere girip onu istediği gibi yönetebilir.Ayrıca alnından ışın cıkartabilir.
    Pul Kanat(Stinkfly):Uçabilir.Ayrıca yanıcı ve yapışkam sümüğümsü bir madde atar.Kuyruğunu silah olarak kullanabilir.
    Şimşek Hız(Xlr8):Çok hızlı hareket eder ve düşünür.Sivri tırnaklarını kullanarak saldırır.Kasırga yaratabilir.
    Ateş Topu(Heatblast):Bu uzaylı ateşi kullanır.Ateş topu fırlatabilir.Yangınları söndürebilir.Ateş kasırgası yapabilir.Ayrıca bir roket gibi uçabilir yada havada süzülebilir.En güçlü uzaylılardan biridir.
    Elmas Kafa(Diamondhead):Tamamen elmastan yapılmıştır.Elmas fırlatabilir.Elmaslardan duvar veya korunak yapabilir.Çok dayanıklıdır.
    Yüzen Çene(Rip Jaws):Solungaçları sayesinde suda nefes alabilir.Çok hızlı yüzer.Ayrıca çok güçlü bir çene yapısına sahiptir.
    Gölge Hayalet(Ghost Freak):Omintriixin içine hapsolmuştur ve aslında kötüdür.Bunun dışında güçleri:Düşmanının beynine girip kontrol etmek,duvardan gecip saldırmak,görünmez olup saldırma,düşmanına kabus gördürmek.
    Yıldırım Topu(Cannonbolt):Bu uzaylı bir top şekline girebilir.Her yere çarparak rakiplerini alt eder.Hatta bir keresinde dünyayı yok etmekte olan kocaman bir uzaylıyı öldürdü(Kusturucu bir şekilde).
    Vahşi Asma(Wildvine):Bu uzaylı en güçlülerdendir.Bitkilerin içine girip kontrol edebilir.Rakibini alıp yer altında dolaştırıp ağır yaralar verebilir.Patlıcandan oluşan bombalar atabilir be kollarıyla sarmaşık gibi sarmalayabilir.
    Kurt Ben (Ben Wolf ): Çok güçlü pençeleri vardır ve yükseğe sıçrayabilir.Ve ağzından çok yüksekderece ses dalgası yayabilir.
    Mumya Ben (Mummy Ben ): Derisi uzayıp kısalabilir.Kesici yerler hariç her yerden geçebilir.Parçalanınca kendini yineleme özelliği vardır.
    Yalayut (Uphuck): Çok büyük olmayan herşeyi yiyebilir.3 dili vardır.Yediklerini tükürük olarak atar ve tükürükleri patlar.4 mideye sahiptir.
    Göz Oğlan(Eye Guy): Çok gözü vardır ve gözlerinden korkunç lazer ışınları çıkarabilir.
    Büyük Yön(Way Big): Çok büyüktür ve çok güçlüdür.En güçlü uzaylıdır.Ben'in sevdiği bir uzaylıdır.
    Ditto: İstediği kadar çoğalabilir
    Megavatt: Elektirik atabilir ve rakibi kopyalayabilir.
    BEN viktor(VİCTOR): Elektiriği kontrol edebilir.

Forum Saati Perş. Şub. 23, 2012 2:24 pm